Styrk dit immunforsvar

“Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar?”

– bogen, som hjælper dig til at gøre dit bedste.

UDKOMMER MED POLITIKENS FORLAG D. 30. SEPTEMBER

Hvad kan jeg gøre for at styrke mit immunforsvar?

Bogen er til dig, som ønsker at gøre dit bedste for at styrke din modstandskraft. Du får indsigt i, hvordan du med kost, kosttilskud, motion, mental træning, giftfri vaner, søvn og meget mere optimerer din livsstil efter bedste evne. Der vil altid være sygdomme, vi ikke kan undgå, ligegyldigt hvor mange vitaminer vi spiser, og hvor sundt vi lever. Men det er bestemt muligt at højne kroppens beredskab ved skrue op for de indsatser, der styrker immunforsvaret, og ned for dem, der svækker det.

Bogen giver dig en komplet 6-ugers livsstilsplan, overblik over de mest immun-venlige råvarer, 47 lækre opskrifter, samt hvordan du tilpasser kosttilskud til din livsstil.

Mere robust på 7 uger

Online kursus, som tager dig igennem bogens 6-ugers plan med meget mere bonusmateriale.

Gratis posters – lige til at hænge på køleskabet

Få gratis posters som en venlig påmindelse om særligt vigtige Råvarer, Functional Foods, Kosttilskud og Livsstils-tiltag.

Immundeller (kyllingeleverdeller)

Smager lækkert med en stor salat efter eget valg (f.eks. principsalat s. 252), samt en avokado-dildcreme (opskrift i bogen s. 278).

null

3-4 personer, ca. 10 stk.

Ingredienser

 • 150-200 gram kyllingelever
 • 300-400 gram hakket kyllingekød eller lammekød
 • ½ rødløg
 • 2-3 håndfulde snittet grønkål
 • 1 æg
 • 5-6 cm ingefær
 • 1 håndfuld frisk rosmarin
 • 2 tsk gurkemeje
 • 2 tsk flagesalt
 • ½ tsk groftkværnet peber
 • 2 store eller 3-4 små fed hvidløg
 • 1,5 tsk HUSK (loppefrøskaller)

Fremgangsmåde

 1. Lad leveren tø op, hvis den er frossen.
 2. Put kyllingekød (eller lammekød) i food processoren sammen med lever og alle de øvrige ingredienser.
 3. Det hele blendes grundigt til det er en jævn og fin fars.
 4. Lad farsen stå nogle minutter, til den har samlet sig (HUSK skal lige virke).
 5. Form dellerne og steg dem på panden (i ghee, kokosolie, smør eller olivenolie).

Bogen giver dig…

null

Sund livsstil

Værdifuld viden om råvarer, næringsstoffer, bevægelse og træning, meditation, søvn og andre livsstilselementer, som vil hjælpe dig til en sundere udgave af dig selv
null

6 ugers komplet livsstilsplan

null

2 ugers madplan med lækre og næringsrige opskrifter

null

Guide til at vælge de rigtige kosttilskud

Ekstramateriale til bogen

Optimér kroppens modstandsdygtighed

“Man kan selv gøre en masse for at sikre sig det bedste immunforsvar, viser denne nye guide til maksimal modstandskraft.”

Leverandører til produkter anvendt i bogen

Plentbased

Plentbased har et bredt sortiment af forskellige kosttilskud af god kvalitet. Her findes bl.a. svampeekstrakt, bipollen, collagen, colostrum og nogle af de andre produkter anvendt i bogen af mærkerne Plent eller Big Food. Plentbased er kendt for at udvælge deres råvarer nøje, og sørge for gode kvalitetsprodukter.

Læs mere →

Rawfood

Rawfood.dk har øje for kvalitet. De har gennemgående gode kvalitetsprodukter, og undersøger deres råvarematerialer, så de med sikkerhed kan stå inde for deres renhed. De er meget passionerede og nørdede i deres tilgang, hvilket gør dem til én ud af få, som sætter standarden for kvalitet så højt.

Læs mere →

Nøddebazaren

Læs mere →

Simply Tea

Simply Tea har et sjældent og påskønnet udvalg af de fineste, mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Bag Simply Tea er teentusiast Alexis Kaae, der åbnede Simply Tea i 2008. Hver kollektion er udvalgt med stor respekt for, hvor teen stammer fra og kulturen omkring den.

Læs mere →

Eoniea
High Phenolic (høj-fenol) olivenolie har videnskabelig anerkendelse for sine sundhedsfremmende egenskaber. Olien udvindes ved koldpresning af grønne oliven, der under presningen frigiver meget høje niveauer af sundhedsfremmende polyfenoler. Alle Eonieas producenter er nøje udvalgte baseret på uafhængige kvalitetstests.

Læs mere →