GDPR

Vores privalivspolitik

Hos Roots Clinic bruger vi et sikkert system til at kommunikere om dine personfølsomme informationer. Lægelige rapporter sendes til dig via din e-boks. Anden kommunikation eller forsendelse af journalnotater eller andre filer foregår via sikker mail (EasyMe).

Hvis du har fået udført blodprøver, kan du finde dem ved at logge ind med dit nem-id på sundhed.dk under “Laboratorieresultater”.

Hvis du har fået udført andre laboratorieprøver gennem private laboratorier, kan du finde testresultatet med dit login til nordicvms.com.

Ansatte i Roots Clinic tavshedspligt. Vi arbejder i overensstemmelse med GDPR for at passe på dine personfølsomme oplysninger. Det betyder, at vi behandler dine data og kommunikerer med dig som følger:

Opbevaring og indhentning af dine persondata

Dine personfølsomme data som f.eks. journalnotater, spørgeskema mm. formidles og opbevares via elektronisk krypteret og sikret journalføringssystem Novax. Andre persondata indhentes og opbevares via bookingssystemet EasyMe, som er et SSL-sikret system med tilhørende sikker mail. Andre persondata indhentes ved samtale under konsultationer, eller ved telefonsamtale forudgående for konsultationer.

Kun ansatte i Roots Clinic har adgang til og må se denne information. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet tilladelse hertil.

Brug for at kontakte os?

Gå til Kontakt for at finde link til at kontakte os via sikker mail, hvor du også kan vedhæfte relevante filer.

Det er ligeledes linket på Kontakt du skal bruge, når du som eksisterende klient skriver mails med opdateringer eller spørgsmål til dit forløb.