SLIP FOR FORSTOPPELSE

Effektivt online kursus:

SLIP FOR GENSTRIDIG FORSTOPPELSE

 

Er dette dig? 

 • Du lider af forstoppelse, træg mave, kronisk forstoppelse og/eller irritabel tyktarm
 • Du savner andre råd end blot “drik mere vand, dyrk motion og spis flere fibre”
 • Du er træt af at være afhængig af afføringsmidler
 • Du må ofte knappe bukserne op pga. maven
 • Du synes det er udfordrende at være social med en træls mave
 • Du vil gerne vinke farvel til daglige bekymringer om din mave
 • Du vil have eksperthjælp til at navigere i tiltag, som har dokumenteret effekt på forstoppelse
 • Du trænger til en solid og holdbar løsning på din forstoppelse
 • Du vil lære at bygge dit tarmsunde fundament!

Forstoppelse er enormt frustrerende.

Men det behøver ikke at tage dig evigheder at få det bedre.

På bare få uger kan du slippe af med forstoppelsen! 

Tilmeld dig lige her, hvis du vil have holdbare løsninger – ikke kun symptombehandling.

Få opskriften på mindre forstoppelse

Kurset tager afsæt i videnskaben og min erfaring fra hundredevis af klienter i klinikken

PRIS 1097 kr (inkl. moms)  
(du kan opdele din betaling i to rater uden merbetaling)
Det får du:
 • De bedste tarm-råd fra Danmarks største tarmnørd
 • Alt du bør vide om forstoppelse – og hvilke særlige råd, der gælder for netop for dig
 • Skræddersy din kost mod forstoppelse
 • Vælg de helt rigtige kosttilskud mod forstoppelse
 • Tilpas din motion, stress, søvn og andre livsstilsområder, så du modvirker forstoppelse
 • Stor guide med kostprincipper, madplan og måltidsforslag mod forstoppelse – til både morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og tilbehør
 • Handouts med guides, tips og oversigter – bl.a. en stor fiberguide og guide til kosttilskud
 • Rabatkode til 20% rabat en opstartskonsultation, eller 10% rabat på et helt forløb hos Tine i klinikken
 • Rabatkode til 25% rabat på udvalgte kosttilskud

SÅDAN HJÆLPER JEG DIG

 • 4 moduler + 1 bonus modul 
 • Få adgang når det passer dig
 • Se materialet igen og igen, stop, start og hold pause når du har brug for det
 • Du kan downloade kursets handouts
 • Trin-for-trin guide til mindre forstoppelse
 • Hver modul er opdelt i 2 overskuelige dele
 • Samlet set får du adgang til mere end 4 timers video-materiale om mindre forstoppelse og bedre fordøjelse! 

“Min bedste ven fra gymnasiet har købt dit online kursus. Efter 20 år med irritabel tyktarm mærker han endeligt fremdrift!”

“Hej Tine. Jeg vil bare lige sige – jeg kan have mine jeans på igen!”

KURSETS INDHOLD

null

MODUL 1 - FORSTÅ DIN FORSTOPPELSE

Hvad kan være årsagerne bag, og hvordan undersøger du det nærmere? Er du udredt godt nok? Kom med, når vi går på detektiv-arbejde!

Få en skræddersyet forstoppelsesdagbog, som giver dig et overblik over, hvad netop årsagerne bag din forstoppelse er – og hvilken retning du skal arbejde videre i. Jeg lærer dig også, hvordan du undersøger mulige årsager nærmere – og hvem du skal spørge om hjælp.

null

MODUL 2 - KEND OG BYG DIT TARMSUNDE FUNDAMENT MOD FORSTOPPELSE

Få din kost til at modvirke forstoppelse (hint: det handler ikke kun om kostfibre!)

Du får en madplan, måltidsforslag med opskrifter og en masse kostprincipper, som hjælper dig med at skræddersy din kost mod forstoppelse!

Vi stiller bl.a. skarpt på bitterstoffer, fedtstof, kostfibre, kalorier og spisevaner – og hvordan det altsammen bør indrettes, når du skal sætte dig op mod mindst mulig forstoppelse.

null

MODUL 3 - SÅDAN PÅVIRKER STRESS, MOTION OG SØVN FORSTOPPELSE

Dit nervesystem er omdrejningspunktet for sunde tarmbevægelser. Lær hvad sammenhængen er – og hvordan du bygger bro mellem dit nervesystem og din fordøjelse, så du modvirker forstoppelse med mange flere livsstilsområder end blot kosten! Der er SÅ meget at hente i at arbejde med dit nervesystem, også på simple måder.
null

MODUL 4 - KOSTTILSKUD MOD FORSTOPPELSE

Hvad skal du vælge? Alt om probiotika, fordøjelsesenzymer, fibre, vitaminer, mineraler m.m. Lær hvilke kosttilskud der vil kickstarte dine tarmbevægelser og reducere forstoppelsen. Bliv guidet så du ikke famler i blinde! (der findes langt flere muligheder end blot loppefrøskaller!)

Du får bl.a. en stor guide over fiberkosttilskud, så du er helt opdateret på, hvordan og hvilke du kan give dig i kast med.

null

BONUS MODUL - Q&A

Jeg svarer på de hyppigst stillede spørgsmål om forstoppelse!

Få bl.a. svar på spørgsmål som: Bliver man afhængig af afføringsmidler? Kan jeg nogensinde blive fri for afføringsmidler? Kan fødevareintolerancer give forstoppelse? Hvilke kosttilskud kan jeg kombinere mod forstoppelse? Hvad gør jeg, hvis jeg har meget luft i maven samtidig med forstoppelse?

 • Du tilmelder dig ved at klikke på hvilken som helst af tilmeldings-knapperne på siden her.
 • Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med alt du skal bruge for at kunne logge ind og komme i gang. 
 • Du kan tilgå det fra din computer, tablet eller mobil
 • Herefter er du klar til at blive klogere på din fordøjelse! 
 • Du kan logge ind igen og igen, og se kurset når du har lyst og du kan downloade madplan og alle øvrige guides på kurset

Det er helt op til dig! Du har adgang til hele kurset fra begyndelsen. Du kan i princippet gennemgå hele kurset på én dag. Jeg vil dog anbefale, at du bruger lidt længere tid på det, så du kan lade informationen fra kurset synke ind, og kan begynde at implementere ændringerne fra kurset i din hverdag. Et godt udgangspunkt er at tage et modul om ugen. Det giver dig god mulighed for at komme igang med øvelser og ændringer, og mærke effekten fra uge til uge! Og husk, at du jo kan vende tilbage, hvis du har brug for at gennemgå noget igen.

Du kan tilmelde dig og starte når som helst!

Madplanen er hverken vegansk, vegetarisk, keto eller med anden label. Madplanen og opskrifterne indeholder dog ikke kød fra firbenede (fx oksekød), gluten og laktose. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du frarådes at spise det. Du kan dog fint være med, hvis du ikke spiser kød. Så kan du udskifte kylling med fisk, æg eller bælgfrugter. Men hvis du spiser vegansk, så bliver det svært at følge madplanen og opskrifterne.

Madplanen byder på animalske fødevarer som bl.a. fisk, æg og kylling, men også lidt vegetabilske proteinkilder som udvalgte bønner og linser. Madplanen fokuserer på alle de ting, som er vigtige for at modvirke forstoppelse – og er et eksempel på hvordan du kan implementere alle de ting, som du lærer på kurset om kost mod forstoppelse.

Nej det behøver du ikke! Det er ganske “normal” mad, som hele familien kan spise.

Selvom du føler, at du har prøvet ALT for at slippe af med din forstoppelse, så er der god mulighed for, at kurset kan give dig indsigter, som alligevel kan hjælpe dig. Vi kommer meget vidt omkring både hvad angår mulige årsager og løsninger. Jeg vil være meget overrasket, hvis der ikke er noget nyt for dig i kurset, som du ikke har undersøgt eller afprøvet – og som meget muligt har en god effekt på dig. Modulerne indeholder flere øvelser, som medvirker til, at kurset bliver personligt for dig!

BLIV KLOGERE PÅ FORSTOPPELSE ALLEREDE I DAG

SKAL JEG SENDE DIG EN GRATIS E-BOG OM FORSTOPPELSE?

Værsgo’ – her kan du få en helt gratis e-bog. E-bogen lærer dig om 7 simple veje til bedre tarmbevægelser. En lille smagsprøve på bare lidt af alt det, som du lærer i online kurset Mindre Forstoppelse Nu. 

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, som er et nyhedsbrev med masser af sundhedsinspiration til dig.

Om Tarm-Tine

Tine Jørgensen er kandidat (cand.scient.) i Klinisk Ernæring fra Københavns universitet, og er medstifter og medejer af Roots Clinic. Fra flere hundrede klienter er hun erfaren i at rådgive i sundhed, både sundhedsoptimering og med udgangspunkt i en sygdom eller helbredsudfordring – og i særdeleshed mave-tarm lidelser. Tine har opbygget dette forløb fra et videnskabeligt udgangspunkt kombineret med hendes erfaring fra klinikken. Til dagligt hjælper hun folk med at navigere i deres fordøjelsesproblemer – både simple og meget svære fordøjelsesproblemer – og løsninger på dem. Der er ofte gode, effektive og naturlige muligheder, som kan afhjælpe eller som minimum lindre problemerne – men det kan være en jungle selv at skulle navigere i uden hjælp. Hvis du ønsker hjælp fra Danmark største tarmnørd, så er du gået helt rigtigt.

Læs meget mere om Tine her

FIX DIN FORDØJELSE

For hundredetusindevis af danskere er det dagligt en kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, halsbrand og reflux. Men hér er en effektiv og naturlig løsning på dit fordøjelsesproblem.

Det siger Tines klienter