Samsø 2024

Functional Medicine Health & Yoga retreat på Samsø

Kom med når vi pakker Roots Clinic sammen i tasken, og folder den ud sammen med dig på sundhedsretreat med velvære, fordybelse, yoga og sundhed i skønne omgivelser på Samsø

Functional Medicine Health & Yoga Retreat på Samsø

 SUNDHEDSRETREAT 18.-21. APRIL 2024

Et sundhedsretreat for dig, som trænger til forkælelse og en oplevelse for krop, sind og sjæl med udsøgt mad efter Kronisk Sund principper i smukke omgivelser og med tid til dig.

PRIS: 7800 kr
Du får:
 • 3 overnatninger med fuld forplejning i smukke omgivelser
 • Overvejende økologisk og lokal mad, glutenfrit og laktosefrit og autoimmun-venligt
 • Menu udarbejdet på baggrund af ‘Kronisk sund principperne’
 • Yoga morgen og aften ved yogalærer Anette Meldgaard fra Yogamo
 • Muligheder for motion, bevægelse og havbad i den smukke natur på Samsø
 • Oplæg v. Pia om sundhed, herunder forståelse og viden omkring hvordan du opnår optimal sundhed og forebygger sygdomme eller mindsker gener fra sygdomme.
 • Oplæg v. Signe om hvordan sund mad nemt kan inkorporeres i din hverdag
 • Mødet med andre ligesindede med interesse i sundhed og livsstilsmedicin
 • Tid til fordybelse og refleksion, og tid til dig selv
 • Intimt retreat med plads til max 16 deltagere
 • Tæt kontakt med os som fagpersoner (læge, kost- og sundhedsrådgiver og yogalærer)
 • Vidunderlige omgivelser på Samsø Retreat

Der er plads til 16 deltagere.*

*16 deltager fordelt i 10 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men sover i seperat seng.

Der er 4 enkeltværelse som kan bookes med tillæg på 2500kr. Kontakt os på: signe@rootsclinic.dk hvis du ønsker dette værelse.

NB: Det er muligt at betale over 3 rater. Man betaler et depositum på 2600 kr. hvorefter man betaler 2600 kr om måneden i 2 måneder – med sidste betaling 1 april 2024. Depositum og alle betalinger er bindende og kan ikke refunderes.

Hvordan gør man det på én og samme tid behageligt, lærerigt, sjovt og inspirerende at lære om livsstilsmedicin i kombination med yoga?

Pia og Signe tager til Anette (Yogamo) smukke  retreat på Samsø. Du får mulighed for at give dig selv ro og tid til fordybelse omkring sundhed. Mød ligesindet som deler ud af deres erfaringer og opnå viden til, hvordan du gennem livsstil kan opretholde en sund og stærk krop, med eller uden en kronisk sygdom.

Vi glæder os til at tage med dig på din sundhedsrejse.

Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Samsø Retreat d. 18.-21. april 2024. Et forlænget weekend-retreat, hvor det handler om sundhed, med særlig fokus og undervisning inden for Funcional Medicine og Yoga . Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende.

Læs mere om retreatet her

Anette Meldgaard, Yogamo, vil berige og forkæle os med sin kærlige visdom gennem yogaundervisning særligt tilrettelagt omkring autoimmunesygdomme.

Læge Pia Norup, indvier og underviser dig i autoimmun livsstilsmedicin og hvordan du kan finde balance i krop, sind og sjæl.

Kost – og sundhedsrådgiver Signe Sørensen, vil inspirere os alle til himmelsk sund mad på baggrund af ’Kronisk Sund’ principper, og hvordan du bedst kan inkorporere sund og nærende mad i din hverdag.

Vi skal opleve hvordan fællesskabet har betydning for at hele, hvordan vi hver især kan bidrag til at løfte hinanden, samt i fællesskab nyde sundt og lækkert tilberedt mad efter autoimmune principper.

Vi skal meditere, bade i havet, nyde stilheden, samværet og fordybelsen. Når du vender hjem igen, er rygsækken fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

Forud for retreatet har du haft en individuel telefonsamtale med Signe på baggrund af et udfyldt spørgeskema, som du modtager ved booking. Dette hjælper med at spore dig rigtigt ind på retreatet, så du får mest muligt ud af det ift. din individuelle situation.

Samsø Retreat ligger i skovbrynet på sydøen af Samsø, og danner rammer for sundhedsrejsen. Du kan læse meget mere om stedet her: https://www.samsoeretreat.dk/

Vi glæder os til at møde dig og tilbringe nogle uforglemmelige dage sammen.

Program og praktisk

Lige  her finder du  foreløbige PROGRAM , dog med forbehold  for små ændringer.

Har du spørgsmål, tanker eller andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til os på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, SKAL du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

Transport

Retreatprisen er eksklusiv færgebilletter

Vi vil anbefale dig at booke færge til og fra Samsø i god tid, da der kan være begrænsede  pladser. Har du ikke bil med, kan vi anbefale at gå ombord på færgen og booke en cykel, der  står klar når færgen kommer i havn, eller medbringe egen cykel. Der er 11 km fra Sælvig  (Jyllands færgen), og 7 km fra Ballen (Sjællands færgen) til Ørnslund. Book evt. din cykel på Samsø Cykler eller Samsø Cykeludlejning.

Kørsel til og fra færge

Ønsker du transport til/fra færgen, så anbefaler vi, at der bookes en teletaxa. Det kan gøres  via dette link: https://samsoebus.dk/telebus/

Ankomme i egen bil

Hvis du kommer i bil, så vær obs på at du skal køre HELT ind i skoven, forbi parkeringspladser  på højre side ved skovbrynet. Samsø Retreat er på venstre side af vejen i et hvidt  bindingsværkshus. Der er et lille grønt skilt, hvorpå der står Samsø Retreat.

 

Maden

Maden under hele opholdet er lavet på baggrund af Roots Clinics principper i samarbejde med Samsø retrat. Maden kommer til at være glutenfri, laktosefri, uden bælgfrugter og natskyggefamilien – men med masser af grøntsager, bær, frugt, fisk og skaldyr, nødder, kerner og frø.

Skulle du have fødevareallergier, bedes du rette henvendelse til os på forhånd på info@rootsclinic.dk

Betaling og Depositum

Vi tager 1500 kr i depositum som ikke kan refunderes ved afbud efter d. 1. februar 2024

Der er mulighed for at betale i 3 rater en straks betaling, 30 dage efter og d. 1 februar 2024. Her gælder første rate som depositum og refunderes ikke, uanset tidspunkt for afbud.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os en mail på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

DINE UNDERVISERE

 • Pia Norup, læge & sundhedsrådgiver. Læs om Pia her
 • Signe Søndergaard, BA Ernæring og Sundhed. Læs om Signe her
 • Anette Meldgaard, Yogalærer. Læs mere om Anette her

Det siger de tidligere deltagere på Roots Retreats