Retreats

Roots Sundhedsretreat på Mallorca

Kom med når vi pakker Roots Clinic sammen i tasken, og folder den ud sammen med dig på sundhedsretreat med velvære, undervisning og sundhed i skønne omgivelser på Ananda retreat på Mallorca

ROOTS SUNDHEDSRETREAT PÅ ANANDA RETREAT MALLORCA 9.-13. APRIL 2022

Sundhedsretreat for dig, som har en kronisk sygdom, eller som blot er interesseret i at lære om livsstil som medicin 
EARLY BIRD PRIS: 11.895,-  (mulighed for betaling i 2 rater)

Pris efter 1. februar: 13.495,-

Du får:
 • 4 overnatninger med fuld forplejning
 • Individuel telefonsamtale med enten Pia eller Tine forud for retreatet, på baggrund af spørgeskema udfyldt på forhånd
 • Skræddersyet mad og livsstil efter Roots Clinic principper
 • Overvejende økologisk og lokalt mad og sunde snacks, god kaffe og god te
 • Yoga ved yogainstruktær Anette Meldgaard fra Yogamo
 • Fælles motion og bevægelse udenfor
 • 5 undervisningsmoduler med Pia og Tine
 • Undervisning i ernæringslære og mad som medicin, undervisning i de sygdomme kursisterne repræsenterer, inflammation, tarmens og fordøjelsens betydning, energi og træthed, blodsukker og sund kropssammensætning
 • 1 undervisningsmodul med Food Coach Signe Sørensen i Food Prep, køkkenudstyr og alt det vigtige omkring skræddersyet madlavning
 • Fælles madlavningsworkshop med Signe
 • Mødet med andre ligesindede med interesse i sundhed og livsstilsmedicin
 • Tid til fordybelse
 • Intimt retreat med plads til max 14 deltagere
 • Tæt kontakt med os som fagpersoner (læge, ernæringsspecialist og food coach)
 • Få kickstartet din rejse at udnytte en større del af dit sundhedspotentiale
 • Vidunderlige omgivelser på Ananda Mallorca i Soller

– Der er plads til 13 deltagere i dobbeltværelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager

Maden

Maden under hele opholdet er lavet på baggrund af Roots Clinics principper i samarbejde med kok Suzanne Garaty, som bor og arbejder på Mallorca med en baggrund inden for kostvejledning og gastronomi. Maden kommer til at være glutenfri, laktosefri, uden bælgfrugter og natskyggefamilien – men med masser af grøntsager, bær, frugt, fisk og skaldyr, nødder, kerner og frø.

Skulle du have fødevareallergier, bedes du rette henvendelse til os på forhånd på info@rootsclinic.dk

Fotos credit: Ananda Mallorca / Finca Son Salas

Hvordan gør man det på én og samme tid behageligt, lærerigt, sjovt og inspirerende at lære om livsstilsmedicin for kroniske sygdomme eller bare bedre sundhed? Hvordan kan vi pakke Roots Clinic sammen i tasken og tage den med os under armen – for at folde den ud i praksis og tage dig med på en sundhedsrejse?

Vores bud er et skønt Roots Sundhedsretreat for dig med en kronisk sygdom, eller dig som blot er interesseret i at lære om livsstil som medicin – og vi glæder os til at tage med dig på din sundhedsrejse. Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Ananda Retreat i Soller på Mallorca d. 9.-13. april 2022. Et sundhedsretreat, hvor det handler om sundhed, med særligt fokus på kroniske sygdomme. Vi forsøger at tilpasse programmet jeres behov, så det bliver så relevant som muligt for lige netop jer. Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende. En måde, som underviser dig i – og giver dig inspiration til – at tage nogle principper med dig hjem og fortsætte en helende og sundhedsskabende livsstil. Vi skal lave yoga og nyde sundt og lækkert tilberedt mad efter Roots Clinics principper, og som tager særligt højde for kroniske- og autoimmune sygdomme. Vi skal undervise dig i din livsstilsmedicin, meditere, bade i havet, nyde stilheden, samværet og fordybelsen. Når du vender hjem igen, er rygsækken fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

Forud for retreatet har du haft en kortere individuel telefonsamtale med enten Pia eller Tine på baggrund af et udfyldt spørgeskema, som du modtager ved booking. Dette hjælper med at spore dig rigtigt ind på retreatet, så du får mest muligt ud af det ift. din individuelle situation.

Ananda retreat ligger ved Soller på Mallroca, og danner rammer for sundhedsrejsen. Du kan læse meget mere om stedet her: https://anandamallorca.com/

Program og praktisk

Lige her finder du et detaljeret program for opholdet.

Har du spørgsmål, tanker eller andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til os på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

Transport

Retreatprisen er eksklusiv flybilletter. Vi vil anbefale dig at booke flybillet til Mallorca (lufthavn Palma de Mallorca) i god tid, så du sikrer dig en flybillet på de passende tidspunkter. Du skal selv sørge for transport til Ananda retreat i Soller. Det tager ca. 45-60 min. i bil fra lufthavnen til Ananda.

COVID19

Der er krav om et gyldigt Coronapas ved ankomst til opholdet. Under opholdet tager vi de fornødne forholdsregler, der måtte være på pågældende tidspunkt. Generelt spritter vi hænder og vasker hænder, og passer på hinanden. I tilfælde af uventede og udvidede corona-restriktioner, som skulle umuliggøre afholdelse af retreatet i april, vil retreatet blive udskudt til førstkommende mulighed eller din billet vil blive refunderet. I tilfælde af, at du ikke kan deltage alligevel, kan vi refundere 2/3 dele af retreat-billetprisen, men da vi betaler depositum til retreat-stedet, kan vi ikke refundere fuld pris.

DINE UNDERVISERE

 • Pia Norup, læge & sundhedsrådgiver. Læs om Pia her
 • Tine Jørgensen, cand.scient. klinisk ernæring. Læs om Tine her
 • Signe Sørensen, BA Ernæring og Sundhed. Læs om Signe her
 • Anette Meldgaard, Yogainstruktør. Læs mere om Anette her

Et lille glimt af Ananda Retreat

Det siger de tidligere deltagere på Roots Retreats

Trænger du til ny inspiration i køkkenet?

Online madlavningsworkshops hos Roots Clinic!

Moduler i Kronisk Sund : Online forløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.

Moduler i Kronisk Sund : Gruppeforløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.