Retreats

Helende Yoga- og Sundhedsretreat på Mallorca

Kom med når vi pakker Roots Clinic og Yogamo sammen i tasken, og folder den ud sammen med dig på helende sundhedsretreat med velvære, fordybelse og sundhed i skønne omgivelser på Ananda retreat på Mallorca

HELENDE YOGA- OG SUNDHEDSRETREAT PÅ ANANDA RETREAT MALLORCA 24.-28. OKTOBER 2022

Helende yoga- og sundhedsretreat for dig, som trænger til forkælelse og en oplevelse for krop, sind og sjæl med udsøgt mad efter Kronisk Sund principper i smukke omgivelser og med tid til dig.
PRIS: 10.800 kr
Du får:
 • 4 overnatninger med fuld forplejning i smukke omgivelser
 • Overvejende økologisk og lokal mad, glutenfrit og laktosefrit og autoimmun-venligt
 • Menu udarbejdet sammen med lokal kok, som står for maden undervejs
 • Yoga  og meditation morgen, eftermiddag og aften ved yogalærer Anette Meldgaard fra Yogamo
 • Mange muligheder for motion og bevægelse i terrænet og naturen omkring Ananda
 • Oplæg v. Pia om sundhed, herunder vejene til helbredelse og optimal sundhed
 • Oplæg v. Signe om hvordan sund mad nemt kan inkorporeres i din hverdag
 • Individuelle samtaler og sundhedsscreening undervejs v. Pia og Signe
 • Mødet med andre ligesindede med interesse i sundhed og livsstilsmedicin
 • Tid til fordybelse og refleksion, og tid til dig selv
 • Intimt retreat med plads til max 15 deltagere
 • Tæt kontakt med os som fagpersoner (læge, kost- og sundhedsrådgiver og yogalærer)
 • Vidunderlige omgivelser på Ananda Mallorca i Soller

– Der er plads til 15 deltagere.*

*14 deltager fordelt i 7 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men der er mulighed for at indsætte en separat seng.

Der er ét enkeltmands værelse som kan bookes med tillæg på 2500kr. Kontakt os på: signe@rootsclinic hvis du ønsker dette værelse.

Maden

Maden under hele opholdet er lavet på baggrund af Roots Clinics principper i samarbejde med kok Suzanne Garaty, som bor og arbejder på Mallorca med en baggrund inden for kostvejledning og gastronomi. Maden kommer til at være glutenfri, laktosefri, uden bælgfrugter og natskyggefamilien – men med masser af grøntsager, bær, frugt, fisk og skaldyr, nødder, kerner og frø.

Skulle du have fødevareallergier, bedes du rette henvendelse til os på forhånd på info@rootsclinic.dk

Fotos credit: Ananda Mallorca / Finca Son Salas

Hvordan gør man det på én og samme tid behageligt, lærerigt, indsigtsfuldt og inspirerende at lære om livsstilsmedicin for kroniske sygdomme eller bare bedre sundhed? Vil du med når vi pakke Roots Clinic og Yogamo sammen i tasken og tage dem med os under armen – for at folde dem ud i praksis og tage dig med på en sundhedsrejse?

Vores bud er et skønt helende yoga- og sundhedsretreat for dig med en kronisk sygdom, eller dig som blot er interesseret i at lære om livsstil som medicin – og vi glæder os til at tage med dig på din sundhedsrejse. Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Ananda Retreat i Soller på Mallorca d. 24.-28. oktober 2022. Et yoga- og sundhedsretreat, hvor det handler om at kigge på, hvad det er i dit indre, der kalder på at blive set, når kroppen larmer, og du rammes af sygdom.

Vi vil fokusere på mental sundhed og de følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter af at være sund og blive syg, og det at have en sygdom. Vi vil arbejde aktivt med at blive sund i tanker og følelser og komme i kontakt med, og give plads til, det åndelige og sjælelige rum, som et grundlag for fuld helbredelse og forandring Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende. En måde, som giver dig indsigt – og giver dig inspiration til – at tage nogle principper med dig hjem og fortsætte en helende og sundhedsskabende livsstil. Vi skal lave yoga, og nyde sundt og lækkert tilberedt mad efter Roots Clinics principper, og som tager særligt højde for kroniske- og autoimmune sygdomme. Vi skal fordybe os i din livsstilsmedicin, meditere, bade i havet, nyde stilheden, samværet og fordybelsen. Når du vender hjem igen, er rygsækken fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

Ananda retreat ligger ved Soller på Mallorca, og danner rammer for sundhedsrejsen. Du kan læse meget mere om stedet her: https://anandamallorca.com/

Program og praktisk

Lige  her finder du  foreløbige PROGRAM OKTOBER 2022 , dog med forbehold  for små ændringer.

Har du spørgsmål, tanker eller andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til os på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

Transport

Retreatprisen er eksklusiv flybilletter. Vi vil anbefale dig at booke flybillet til Mallorca (lufthavn Palma de Mallorca) i god tid, så du sikrer dig en flybillet på de passende tidspunkter. Du skal selv sørge for transport til Ananda retreat i Soller. Det tager ca. 45-60 min. i bil fra lufthavnen til Ananda.

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive til os en mail på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

DINE UNDERVISERE

 • Pia Norup, læge & sundhedsrådgiver. Læs om Pia her
 • Signe Sørensen, BA Ernæring og Sundhed. Læs om Signe her
 • Anette Meldgaard, Yogalærer. Læs mere om Anette her

Et lille glimt af Ananda Retreat

Det siger de tidligere deltagere på Roots Retreats

Trænger du til ny inspiration i køkkenet?

Online madlavningsworkshops hos Roots Clinic!

Moduler i Kronisk Sund : Online forløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.

Moduler i Kronisk Sund : Gruppeforløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.