Immun-stærk på 7 uger

Et online kursus, som trin-for-trin tager dig gennem bogen Styrk dit immunforsvar’s 6-ugersplan med en masse bonus-materiale, som du ikke finder i bogen. Vi gør bogens plan visuel for dig, og du får masser af bonusmateriale, som du ikke finder i bogen.

Lad os hjælpe dig med at gøre dit bedste!

ONLINE KURSUS:

Immun-stærk på 7 uger

Et online kursus, som trin-for-trin tager dig gennem bogen Styrk dit immunforsvar’s 6-ugersplan med en masse bonus-materiale, som du ikke finder i bogen. Vi gør bogens plan visuel for dig, giver dig mange flere opskrifter, madplaner, øvelser og andre guides, som gør det let for dig at blive mere robust!

Vi anbefaler, at du har bogen på forhånd, når du skal følge dette online kursus. Den kan købes lige her

Er du klar til at gøre noget godt for dig selv?

7 UGER

Intro-uge + 6-ugersplan

Oversigt over lægens og ernæringsspecialistens kursus til dig

 • INTROUGE
  Vi gennemgår kurset, og sætter dig ind i, hvordan vi anbefaler du følger kurset. Vi laver en immun-test fra start, og vi gennemgår helt fundamentale ting, som vi inviterer dig til at klargøre til den kommende uge som er uge 1 i planen. Du får handouts om det immun-venlige køkken med gode redskaber, basismadvarer og food-prep tips. Vi gennemgår din immun-boostende morgen, dag og aften og udruster dig til planen, klar-parat-start!
 • UGE 1 – STATUS- OG BEVIDSTHEDSUGEN
  Vi gennemgår alle ugens elementer med dig, viser dig meditationsøvelse og træningsøvelser. Dette bliver status- og bevidsthedsugen, hvor du klargør dit udgangspunkt. Du får mulighed for at måle dit fysiske udgangspunkt i form af BMI, taljemål, blodtryk m.m., og der medfølger et handout som arbejdsark. Du bliver guidet igennem nye vaner inden for indkøb, motion, søvn, meditation, stresshåndtering og vigtigheden af nære relationer. Lad dig bl.a. inspirere af den medfølgende meditationsvideo.
 • UGE 2 – ALVOR- OG KÆRLIGHEDSUGEN
  I denne uge har vi fokus på dig som menneske og dine omgivelser, samt det miljø du befinder dig i. Vi stiller skarpt på øvelser om gavmildhed og generøsitet, samt nye træningsøvelser med fokus på dit sind, din krop og stressniveau. Vi gennemgår alle ugens elementer med dig, og giver dig eksempler på, hvordan du kan arbejde med din immun-dagbog. Vi gennemgår også, hvordan du kan sikre dig et bedre indeklima i dit hjem ved hjælp af bl.a. færre giftstoffer og mere udluftning.
 • UGE 3 – HALVVEJS-UGEN
  Ugen, hvor du får en ny madplan med opskrifter samt indkøbsliste. Vi giver dig gode råd til, hvordan du kan spise ud og i sociale relationer med din nye kostvaner. Vi kigger på hvordan du kan vælge nogle kosttilskud af god kvalitet, og hvilke andre overvejelser der er vigtige, når du køber nye kosttilskud. Du bliver introduceret til vigtigheden af vejrtrækning og indeklima ift. anvendelser af brændeovne. Du får både videoer og læsestof om de forskellige elementer i ugen, og der venter også en lille vejrtrækningsøvelse på video til dig.
 • UGE 4 – DEN SEXEDE UGE
  Ugen som fokuserer på søvn og vigtige næringsstoffer. Du får endnu en madplan med opskrifter og tilhørende indkøbsliste. Vi taler om vigtigheden af sex og selvkærlighed. Du bliver udstyret med en video, som vil lære dig om din døgnrytme – hvorfor din døgnrytme er som den er, og hvordan du med simple tiltag kan styrke din døgnrytme, og din søvn. Indeklima har fokus på soveværelset, og du får adgang til yogaøvelser, som du selv kan lave hjemme i stuen.
 • UGE 5 – GIV SLIP-UGEN
  I denne handler det om at give slip. På et lavpraktisk plan giver vi slip på madplanerne, og du får nu værktøjer til, at kunne mestre at bygge en madplan gennem tallerkenmodellen, meal plan wheel og ugeskema som guide. Vi snakker om variation i bevægelse, en video som oplærer dig i sund kost generelt og indeklima i form af plastik, legetøj og elektronik i soveværelset. Det er også en uge, hvor du får mulighed for at give slip og holde pauser i skærmarbejde. Som med de andre uger får du et træningsprogram, som du kan følge.
 • UGE 6 – SLUTSPURTS-UGEN
  Ugen som byder på bæredygtige livsstilsændringer og træningsøvelser. En status- og evalueringsuge, hvor du bruger din immuntest og immun-dagbog til at kigge dit udgangspunkt igennem og sammenligne med din nuværende status. Vi ser på, hvordan du fremadrettet kan vedligeholde nogle af livsstilsændringer, så de bliver bæredygtige for dig.Vi gennemgår alle ugens elementer med dig, og evaluerer med en ny immun-test.

Hvad indebærer kurset?

null

7 uger

7 uger med online indhold i form af bl.a. videoer, pdf-dokumenter og opskrifter.
null

Redskaber

Hands-on redskaber og vejledning, tips og inspiration til en immun-venlig livsstil.
null

Din sundhed

Vi kommer omkring kost, kosttilskud, motion, natur, indeklima, stress, mental sundhed, søvn m.m.
null

Videoer og handouts

Hver uge er der 1 eller flere videoer og handouts, som guider dig.
null

Kursus-materiale i dit eget tempo

Øjeblikkelig adgang til al kursus-materiale, så du kan tage det i dit eget tempo, og vende tilbage igen og igen. Du er ikke afhængig af at skulle fremmøde på bestemte tidspunkter. Tilpas kurset din hverdag.

Dette kursus er for dig, der:

 • Ønsker at styrke din sundhed og stå stærkere
 • Er klar til at handle på dit ønske om at opnå mere balance i din krop
 • Vil forstå hvordan du selv kan arbejde med din livsstil for at forbedre dit helbred
 • Gerne vil vinke farvel til quick-fixes, og i stedet opnå bæredygtige forandringer
 • Er klar til at blive guidet af fagfolk, så du ikke længere selv skal famle i blinde

Dette får du som deltager på kurset:

null

Handouts

Handouts (pdf-dokumenter) med simple illustrationer, tips, faglig og praktisk viden, inspiration og vejledninger – lige til at printe ud, eller have med rundt på telefonen.
null

Opskrifter

36 NYE immun-opskrifter til morgen, frokost, aften og tilbehør.

Opskrifter, som du ikke finder i immun-bogen!

null

Træningsprogrammer

Nyt træningsprogram hver uge, som du kan lave hvor og hvornår du vil.

Du får træningsøvelser, som du selv kan tilpasse og skalere, som du har brug for.

null

Madplaner

2 HELT NYE madplaner til 2 uger.

Madplaner, som du ikke finder i immun-bogen. Der medfølger naturligvis indkøbslister og opskrifter med til begge, så du er grundigt dækket ind.

null

Videoer

Inspirerende videoer, bl.a. træningsvideoer med demonstrering af øvelser, meditationsøvelser, snakke om sund kost, hvordan du laver din egen madplan, kosttilskud og mange flere.

JA TAK – GIV MIG ADGANG TIL KURSET

875 kr.

Du får:

 • Dit personlige login til kurset
 • 7 ugers online kursus fyldt op med sundhedsmateriale
 • Adgang til kurset igen og igen, lige præcis når du har brug for det
 • 36 NYE opskrifter
 • 2 NYE madplaner + 2 indkøbslister
 • 5+ timers videomateriale
 • Handouts til hver uge som du nemt kan downloade
 • Træningsprogram til hver uge, som du kan lave hvor og hvornår det passer dig
 • Alt er udarbejdet professionelt af forfattere til bogen ‘Styrk dit immunforsvar’: Pia Norup (læge), Tine Jørgensen (cand.scient. Klinisk Ernæring)
Trænger du til ny inspiration i køkkenet?

Online madlavningsworkshops hos Roots Clinic!

Moduler i Kronisk Sund : Online forløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.

Moduler i Kronisk Sund : Gruppeforløb

Uge 1: Kronisk Sund - En intro til forløbet og principperne
Du bliver introduceret til Kronisk Sund forløbet, og du opnår en overordnet forståelse for principperne. Du lærer, hvordan du skal tilgå principperne – trin for trin.

Uge 2: Mad som Medicin
Du lærer, hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed og sygdom. Vi gennemgår, hvordan de forskellige næringsstoffer (kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler mm.) kan tilpasses dine individuelle behov.

Uge 3: Inflammation
Du lærer, hvad inflammation er for en størrelse. Hvad er akut og kronisk inflammation? Og hvad har det af betydning for dine symptomer eller din sundhed? Og ikke mindst, hvordan kan du lindre en kronisk inflammation?

Uge 4: Overvægt/overfedt og konsekvenser
Overvægt eller overfedt på kroppen er med til at øge risikoen for mange sygdomme og forværre mange sygdomsparametre – herunder inflammation og kroniske lidelser. Du lærer hvorfor og hvordan du opnår en sund kropsvægt.

Uge 5: Inflammation 2
Fortsættelse fra første del af inflammation i uge 3. Hvad betyder inflammation for dine symptomer og din sundhed? Hvornår er inflammation godt, og hvornår er det skidt? Du lærer, hvordan du med mere kendskab til inflammation kan lindre dine symptomer.

Uge 6: Træning & Bevægelse
Træning og bevægelse er en af de vigtigste anti-inflammatoriske gaver, som man kan give sig selv. Du lærer, hvordan bevægelse og træning påvirker din sundhed. hvad forskellen på bevægelse og træning er, samt hvordan du i din hverdag kan integrere bevægelse, så det passer til dig.

Uge 7: Mave-tarm funktion & Sund fordøjelse
Vores fordøjelse er meget ofte afgørende for vores overordnede sundhed. Ubalancer i mave-tarm funktionen er relateret til mange kroniske lidelser og autoimmune sygdomme. Du lærer, hvordan du kan se nærmere på din fordøjelse, hvordan du kan optimere den og bruge den som et redskab for et bedre helbred.

Uge 8: Energi - Hvad er energi?
Energi er måske ikke hvad du tror. Energi er grundlaget for vores eksistens, og derfor også helt afgørende for, at vores celler fungerer optimalt. Hvad er mekanismerne, og hvad kræver det for, at vores celler kan lave energi og forblive sunde? Du lærer bl.a. hvilke næringsstoffer energiproduktioner kræver, og hvordan du du kan optimere din livsstil herefter.

Uge 9: Krop, Psyke, Sind og Livsanskuelse
Kost og bevægelse er ikke hele billedet. Vores mentale, psykiske og emotionelle tilstand er ligeså vigtig for vores sundhed. Hvordan ser du på livet, hvad er dine trossystemer og dit mindset? Og hvorfor er det så utroligt vigtigt, når du vil optimere din sundhed? Du lærer bl.a. om meditation og andre øvelser, som kan løfte overensstemmelsen mellem vores krop, sind og psyke.

Uge 10: Afslutning og Opsummering
Tillykke med at have fuldført dit Kronisk Sund forløb! Vi runder af og opsummerer alle de moduler vi har været igennem, og fremhæver vigtige pointer fra modulerne. Der er rum til spørgsmål og refleksioner om din videre rejse til optimeret sundhed.