Mallorca oktober 2023

Functional Medicine

Health & Yoga Retreat

Kom med når vi pakker Roots Clinic og Yogamo sammen i tasken, og folder den ud sammen med dig på helende sundhedsretreat med velvære, fordybelse og sundhed i skønne omgivelser på Ananda retreat på Mallorca

Functional Medicine Health & Yoga Retreat

23-27 oktober 2023 (Udsolgt)

Functional Medicine Health & Yoga Retreat er for dig, som ønsker at opleve kombinationen af det lægelige, sundhedsfaglige samt yoga-undervisning i udsøgte omgivelser med gennemført forkælelse for krop, sind og sjæl!
PRIS: 12.500 kr
Du får:
 • 4 overnatninger med fuld forplejning i smukke omgivelser
 • Middelhavsinspireret, økologisk og lokal mad, glutenfrit og laktosefrit
 • Autoimmun-venligt (principper fra bogen “Kronisk Sund”).
 • Menu udarbejdet i samarbejde med lokal kok, som står for maden undervejs
 • Yoga & meditation morgen, eftermiddag og aften ved yogalærer Anette Meldgaard fra Yogamo
 • Mange muligheder for motion og bevægelse i terrænet og naturen omkring Ananda.
 • Mulighed for at være i stilhed i program-frie perioder.
 • Foredrag og undervisning v. Pia Norup om sundhed, herunder vejene til helbredelse og optimal sundhed
 • Oplæg v. Signe Søndergaard om hvordan sund mad nemt kan inkorporeres i din hverdag
 • Individuelle lægelige konsultationer v. Pia Norup (30 min.)
 • Sundhedsscreening og livsstilssamtale v. Signe Søndergaard (30 min.)
 • Madlavningsworkshop x 2 v. Signe Søndergaard
 • Mødet med andre ligesindede, med interesse i sundhed og livsstilsmedicin
 • Tid til fordybelse og refleksion, og tid til dig selv (og evt. din rejsemakker).
 • Intimt retreat med plads til max 15 deltagere
 • Tæt kontakt med os som fagpersoner (læge, kost- og sundhedsrådgiver og yogalærer)
 • Vidunderlige omgivelser på Ananda Mallorca i Soller
 • Mulighed for tilkøb af blodprøver til 1500 kr forud for retreat, som gennemgås til konsultationen med læge Pia Norup.

– Der er plads til 15 deltagere.*

*14 deltager fordelt i 7 værelser, dvs. du deler værelse med én anden deltager, men der er mulighed for at indsætte en separat seng.

Der er ét enkeltmands værelse som kan bookes med tillæg på 2500kr. Kontakt os på: signe@rootsclinic.dk hvis du ønsker dette værelse.

NB: Der er mulighed for betaling over 3 rater til 12.900 kr over 3 måneder. Med sidste betaling 1 oktober 2023. Betalingen er bindende og kan ikke refunderes.

Fotos credit: Ananda Mallorca / Finca Son Salas

Hvordan gør man det på én og samme tid behageligt, lærerigt, indsigtsfuldt og inspirerende at lære om livsstilsmedicin og sundhed?

Vil du med når vi pakke Roots Clinic og Yogamo sammen i tasken og tage dem med os under armen – for at folde dem ud i praksis og tage dig med på en sundhedsrejse?

Functional Medicine Health & Yoga retreat er et skønt helende yoga- og sundhedsretreat for dig, som:

 • Har interesse i sundhed og sund livsstil, både fysisk og mentalt.
 • Er klar til at tage din sundhed og helbredstilstand til næste niveau.
 • Ønsker et eksklusivt sundheds-ophold, hvor der er højt fagligt indhold i kombination med nydelse og selvforkælelse.
 • Har en sygdom/tilstand, du ønsker at optimere.

Måske har du en kronisk sygdom, måske en autoimmun sygdom, eller måske er du blot interesseret i at lære om livsstil som medicin. Uanset din baggrund, glæder vi os til at tage med dig på din sundhedsrejse. Du kan også invitere en veninde eller partner med som deltager, som ikke nødvendigvis har en sygdom, men som har interesse i sundhed og ønsker at dele rejsen med dig.

Du kan læse mere om retreat her

Vi tilbringer dagene i de skønneste omgivelser på Ananda Retreat i Soller på Mallorca d. 23-27 oktober 2023. Et Functional Medicine Health & Yoga  sundhedsretreat, hvor det handler om at kigge på, hvad det er i dit indre, der kalder på at blive set, når kroppen larmer, og du rammes af sygdom.

Vi vil fokusere på både fysisk og mental sundhed samt de følelsesmæssige, psykologiske og spirituelle aspekter af at være sund og blive syg, og det at leve med en sygdom. Vi vil arbejde aktivt med at blive sund i tanker og følelser og komme i kontakt med, og give plads til, det åndelige og sjælelige rum, som et grundlag for fuld helbredelse og forandring Vi skal sammen bringe til praksis og leve på en måde, som virker helende. En måde, som giver dig indsigt i- og inspiration til – at tage nogle nye færinger med dig hjem og fortsætte en helende og sundhedsskabende livsstil. Vi skal lave yoga, og nyde sundt og lækkert tilberedt mad efter Roots Clinics principper, og som tager særligt højde for kroniske- og autoimmune sygdomme. Vi skal fordybe os i din livsstilsmedicin, meditere, bade, nyde stilheden, samværet og fordybelsen. Når du vender hjem igen, er rygsækken fyldt med ny viden, indsigt og inspiration, som du kan bruge i din hverdag.

Ananda retreat ligger ved Soller på Mallorca, og danner rammer for sundhedsrejsen. Du kan læse meget mere om stedet her: https://anandamallorca.com/

Program og praktisk

Lige her finder du  foreløbige PROGRAM OKTOBER 2023 , dog med forbehold  for små ændringer.

Har du spørgsmål, tanker eller andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til os på info@rootsclinic.dk. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

Transport

Retreatprisen er eksklusiv flybilletter. Vi vil anbefale dig at booke flybillet til Mallorca (lufthavn Palma de Mallorca) i god tid, så du sikrer dig en flybillet på de passende tidspunkter. Du skal selv sørge for transport til Ananda retreat i Soller. Det tager ca. 45-60 min. i bil fra lufthavnen til Ananda.

Du bliver en del af vores facebookgruppe, hvor I sammen kan aftale transport sammen fra lufthavnen.

Maden

Maden under hele opholdet er lavet på baggrund af Roots Clinics principper i samarbejde med kok Suzanne Garaty, som bor og arbejder på Mallorca med en baggrund inden for kostvejledning og gastronomi. Maden kommer til at være glutenfri, laktosefri, uden bælgfrugter og natskyggefamilien – men med masser af grøntsager, bær, frugt, fisk og skaldyr, nødder, kerner og frø.

Skulle du have fødevareallergier, bedes du rette henvendelse til os på forhånd på info@rootsclinic.dk

Hvis du har spørgsmål til opholdet eller andre oplysninger, vi skal kende til, er du velkommen til at skrive en mail på info@rootsclinic.dk eller ringe til Signe på mobilnr.: 22291550. Sender du personfølsomme oplysninger, skal du sende det via vores sikker-mail system ved at følge dette link: https://ezme.io/u/5C/eckk

DINE UNDERVISERE

 • Pia Norup, læge & sundhedsrådgiver. Læs om Pia her
 • Signe Sørensen, BA Ernæring og Sundhed. Læs om Signe her
 • Anette Meldgaard, Yogalærer. Læs mere om Anette her

Et lille glimt af Ananda Retreat

Det siger de tidligere deltagere på Roots Retreats