LIVE online foredrag: Fix din fordøjelse

KICKSTART DIT LIV UDEN FORDØJELSESPROBLEMER

For hundredetusindevis af danskere er det dagligt en kamp at fordøje maden. Lider du af forstoppelse, diarré, oppustethed og luft i maven, halsbrand eller smertefulde tarmsygdomme? Er du havnet i ingenmandsland med diagnosen irritabel tyktarm? Så er der hjælp at hente i dette online LIVE foredrag! Med udgangspunkt i bogen ‘FIX din fordøjelse’, tager Tine dig med på en løsningsorienteret rejse gennem junglen af fordøjelsesproblemer.

Har du problemer med fordøjelsen?

Forstoppelse

Diarré

Reflux

Oppustethed

Kronisk
tarmbetændelse

Forestil dig en verden, hvor alle har ret til en sund fordøjelse.

En verden, hvor fordøjelsesproblemer ikke forhindrer dig i at leve dit liv til fulde.

Lyder det som en drøm?

Dette foredrag kan være næste skridt på vejen til at gøre drømmen til virkelighed for dig!

null

FÅ INDSIGTER OG VÆRKTØJER TIL DIN FORDØJELSE

De færreste fordøjelsesproblemer løses “bare” ved at spise ekstra kostfibre. Nogle gange skal der faktisk noget helt andet til. Bliv klogere på hvad DU skal gøre!
null

STIL DINE SPØRGSMÅL

Du får en unik mulighed for at stille Tine dine mest brændende fordøjelses-spørgsmål – og få svar på dem LIVE til foredraget.
null

ONLINE FOREDRAG

Se foredraget lige dér, hvor det passer dig. Det foregår online (via Zoom), og når du køber din billet, bliver du guidet trin-for-trin i, hvordan du ser med!
null

FÅ RO I MAVEN

Kickstart din rejse til et liv uden fordøjelsesproblemer. Lad foredraget inspirere dig til at tage de næste skridt.

KOM MED TIL ONLINE FOREDRAG 12. SEPTEMBER 2023 KL. 19-21

Om Tine

Tine er nok Danmarks største Tarmnørd. Hun har en kandidatgrad i klinisk ernæring fra Københavns Universitet, og har specialiseret sig i mave-tarm-lidelser med særligt fokus på, hvordan kost og livsstil kan forebygge disse hyppige lidelser og indgå i behandlingen af dem. Til dagligt hjælper hun mange af typer af fordøjelsesproblemer hos klienter i Roots Clinic. Tine har også træning i Functional Medicine fra Institute for Functional Medicine i USA, og arbejder altid ud fra principperne i sit virke med helbredsudfordringer hos klienter.

ET ONLINE FOREDRAG MED UDGANGSPUNKT I BOGEN FIX DIN FORDØJELSE

FIX DIN FORDØJELSE udkom d. 4. januar 2023. Til foredraget kommer Tine med uddybende og supplerende pointer til bogen – så selv hvis du har læst den, vil der være nyt for dig at hente. Til foredraget får du som en bonus også en rabatkode til bogen!

MENS DU VENTER…

DU KAN STARTE MED AT SE DETTE WEBINAR HELT GRATIS:

Gik du glip af vores webinar om fordøjelsesproblemer, så kan du stadig se med helt gratis. Jane Faerber og Tine tager sig en god, oplysende og uformel snak om fordøjelsesproblemer – særligt de fem hyppigste fordøjelsesproblemer og løsninger på dem. Webinaret varer ca. 35 minutter.

FÅ EN GRATIS FORDØJELSESDAGBOG OG FIBEROVERSIGT

I bogen skriver Tine, at du kan få en gratis skabelon til din fordøjelsesdagbog samt en liste over fiberindhold i en række fødevarer. Og det kan du lige her!